Πανελλήνιο ρεκόρ κατηγορίας στα 1.500 μέτρα η Φιλίππα Πουλίδου!

Πηγή: runningnews.gr

Επιμέλεια: Κώστας Παλάντζας

Το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών διεξάγεται σε 18 ομίλους το Σαββατοκύριακο (αλλά και σε άλλες ημερομηνίες για μερικές περιφέρειες). Εκτός από την προσπάθεια των αθλητών που θα διεκδικήσουν μέχρι και τη νίκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ξεχωρίζει ο αγώνας που κάνουν γνωστοί μας δρομείς που πρωταγωνιστούν για δεκαετίες και πλέον κάνουν τα δικά τους πανελλήνια ρεκόρ, στην ηλικιακή τους κατηγορία.

Ακολουθεί η ανάρτηση του greekathletics.gr που επιμελείται όλες τις λίστες ρεκόρ βετεράνων, και στη συνέχεια όσα έγραψε η ίδια η Φιλίππα Πουλίδου:

Πανελλήνιο ρεκόρ στα 1.500μ. στην κατηγορία 50-54 πέτυχε η Φίλιππα Πουλίδου με χρόνο 5.24.37. Η επίδοση σημειώθηκε κατά την διάρκεια της πρώτης ημέρας του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών στον όμιλο της Αθήνας στον Αγ. Κόσμα.

Η 52χρονη πρωταθλήτρια κατέρριψε το δικό της ρεκόρ που ήταν 5.39.2 από τις 11 Οκτωβρίου 2020 στην Θεσσαλονίκη, ενώ βρέθηκε και πολύ κοντά στο Βαλκανικό ρεκόρ της κατηγορίας που είναι 5.23.30, το οποίο και αναμένεται να καταρρίψει σε επόμενο της αγώνα. Στην ίδια κούρσα η 37χρονη Σοφία Αλυσανδράτου πέτυχε χρόνο 5.15.56.

—Φιλίππα Πουλίδου:

Διασυλλογικοί αγώνες Α/Γ ,1ος αγώνας της χρονιάς 1500m!!μεγάλη χαρά κ μόνο η συμμετοχή!Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον καταπληκτικό coach Κάρολο Μαρκαριάν 15″ρεκόρ κατηγορίας κ μόλις 1″(δεν το ξέραμε!!)απ το βαλκανικό ρεκόρ!!!..μα το πιο σημαντικό το χαμόγελο κ η τρέλα του να τρέχεις κ να χαίρεσαι σαν μικρό παιδί!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ